Dr. Masszi György

Gyermekkardiológus, rendelésvezető

1988-ban szereztem orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen (PTE). Gyakornoki éveimet a PTE Gyermekklinikájának különböző osztályain, többek között az újszülött- és gyermekintenzív-, gyermekonkológiai- és gasztroenterológiai osztályain töltöttem. 1992-ben lettem csecsemő- és gyermekszakorvos.

Ezután figyelmem a gyermekkardiológia felé fordult, a következő éveket Budapesten az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekosztályán, illetve a Semmelweis Egyetem II. Gyermekklinika akkori Gyermekszívsebészetén töltöttem. 1995-ben lettem csecsemő- és gyermekkardiológus szakorvos. Külföldi tanulmányokat folytattam az Svédországban az uppsalai illetve Németországban a tübingeni egyetem klinikáin. 1997-1998-ban Olaszországban tanultam a Szent Anna Egyetemen az International Master of Cardiology program keretében és dolgoztam a Ospedale G. Pasquinucci szívgyógyászati kórházban , Massában.
Szakmai érdeklődésem központjában a szívultrahang vizsgálatok állnak magzati, újszülött és gyermekkorban.

1999-től a PTE Gyermekklinika Dél-Dunántúlt ellátó Gyermekkardiológia részlegét vezetem, és az egyetemi magyar és angol nyelvű orvosképzés gyemekkardiológia előadásait és gyakorlatait tartom egyetemi adjunktusként. A PTE Szülészeti Klinikájának magzati kardiológia rendelését végzem.

2005-ben alapítója voltam a Da Vinci Magánklinikának, melynek most orvosigazgatója vagyok.
Magánrendelés keretében Budapesten a Czeizel Intézetben, Pécsen a Da Vinci Magánklinikán vagyok elérhető.